Szállítással kapcsolatos információk

Házhoz szállítás

Mivel Ön fontos számunkra csomagját aznap csomagoljuk. Ha rendelése eléri az 5000 Ft-ot, csomagját Partnerünk, a GLS Futárszolgálat 2 munkanap alatt DÍJMENTESEN házhoz szállítja! 5000 Ft alatti rendelések esetén a csomagolási és postaköltség 1370 Ft.

Megrendelt termékeit Utánvéttel fizetheti ki, melynek felső összeghatára 499 999 Ft. A vásárolt terméket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk.

A külföldi csomagolási és postaköltség Magyarország területén kívül 2490 Ft. 

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár-folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Kérjük rendelése leadásakor adja meg telefonszámát, hogy a futár elérhesse, ha kérdése van, vagy pontos szállítási időt szeretne egyeztetni. A futár kétszer próbálja meg kézbesíteni a rendelést a megadott címre. Ha másodjára sem sikerül a csomagot kézbesíteni, a csomagot visszaküldik hozzánk. Mielőtt csomagját kézbesítjük, e-mail és SMS (amennyiben rendelésnél vagy regisztrációnál mobiltelefon számát megadta) értesítést kap a kézbesítés körülbelüli várható időpontjáról (3 órás időkeret) valamint a futár telefonszámát is elküldjük Önnek. Lesz lehetősége módosítania kézbesítés időpontját a futárral. Ha érdeklődni szeretne csomagja hollétéről, a +3618020265 telefonszámon közvetlenül is kapcsolatba léphet a futárszolgálattal , vagy kattintson IDE, és írja be csomagkövetési számát.

A terméket az GLS, azaz a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. fogja kiszállítani a megadott címre, a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül. A kiszállítás hétköznap és munkaidőben, 8-17 óra között történik. A futár kétszer próbálja meg kézbesíteni a rendelést a megadott címre. Ha másodjára sem sikerül a csomagot kézbesíteni, a csomagot visszaküldik hozzánk. Mielőtt csomagját kézbesítjük, e-mail és SMS (amennyiben rendelésnél vagy regisztrációnál mobiltelefon számát megadta) értesítést kap. Az SMS-ben/e-mailben megkapja a kézbesítés körülbelüli várható időpontját (3 órás időkeret) valamint a futár telefonszámát. Lesz lehetősége módosítania kézbesítés időpontját a futárral. Ha érdeklődni szeretne csomagja hollétéről, kapcsolatba léphet a futárszolgálattal a +36 1 802 0265 telefonszámon, vagy írja be csomagkövetési számát ide: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match=

Utánvétes fizetés esetén, más is átveheti a csomagot, és nem kell írásos meghatalmazást felmutatnia. Ebben ez esetben a csomag adatai (megrendelő neve, webáruház neve, termék neve, fizetendő összeg, vonalkód) közül legalább kettőt tudnia kell, hogy pontosan beazonosítható legyen.

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.