Szállítással kapcsolatos információk

Mivel Ön fontos számunkra csomagját a megrendelés napján becsomagoljuk, ha nem időzítette a kiszállítást egy későbbi napra.

Ha rendelése eléri az 30.000 Ft-ot, a csomagolási és szállítási díj INGYENES. Ingyenes szállítási módok, melyet a rendelés leadásakor választhat ki:

Házhozszállítás DPD FUTÁR szolgálattal
FoxPost Automata
PickPack Pont 


Ha rendelése nem éri el a 30.000 Ft-ot, a csomagolási és szállítási díj belfölfön:

FoxPost Automata - 490 Ft 
PickPack Pont - 490 Ft
Házhozszállítás DPD FUTÁR szolgálattal - 1190 Ft 

Nemzetközi szállítás

A nemzetközi szállítás Magyarország területén kívül eső régiókba egységesen 3990 Ft. 

Utánvét

Csomagját kérheti utánvétes fizetéssel is. Az utánvétes fizetés díja a szállítási díjon felül 800 Ft, ha a csomagját a házhozszállítás során a futárnál fizeti ki, vagy a Csomagpont átvételi helyen. Bankkártyás előre fizetés esetén nincs utánvételi díj. 

Az utánvéttel rendelhető csomagok maximális értéke: 

DPD Házhozszállítás: 500.000 Ft
FoxPost Automata 150.000 Ft

Ha a fenti összegeknél magasabb összegű rendelést szeretne leadni, akkor is kérheti a csomagpontos átvételt vagy a házhozszállítást futárral, de ezesetben kérjük rendelését előre fizesse ki bankkártyával a weboldalunkon (Simplepay).

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Információ a csomag pontos érkezéséről

A kiszállítással/átvétellel kapcsolatos részletes információkat a csomagküldő cégtől fogja megkapni emailben/SMS-ben a szállítás előtti napon. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben/SMS-ben található telefonszámon.

Házhozszállítás DPD Futárral:

Kérjük rendelése leadásakor adja meg telefonszámát, hogy a futár elérhesse, ha kérdése van, vagy pontos szállítási időt szeretne egyeztetni.

A terméket az DPD, azaz a DPD Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság fogja kiszállítani a megadott címre, a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül. A kiszállítás hétköznap és munkaidőben, 8-17 óra között történik. A futár kétszer próbálja meg kézbesíteni a rendelést a megadott címre. Ha másodjára sem sikerül a csomagot kézbesíteni, a csomagot visszaküldik hozzánk. Mielőtt csomagját kézbesítjük, e-mail és SMS (amennyiben rendelésnél vagy regisztrációnál mobiltelefon számát megadta) értesítést kap. Az SMS-ben/e-mailben megkapja a kézbesítés körülbelüli várható időpontját (1 órás időkeret). Ha érdeklődni szeretne csomagja hollétéről, kapcsolatba léphet a futárszolgálattal a +36 1 501 6200 telefonszámon, vagy írja be csomagkövetési számát ide: https://www.dpdgroup.com/hu/mydpd/my-parcels/incoming

Bankkártyás vagy banki átutalásos fizetés esetén átvételkor a vásárlónak igazolnia kell a személyazonosságot a DPD futárnak. Ha a vásárló nem személyesen kívánja átvenni a csomagot, akkor meghatalmazást kell adnia annak a nevére, aki azt átveheti.

Utánvétes fizetés esetén, más is átveheti a csomagot, és nem kell írásos meghatalmazást felmutatnia. Ebben ez esetben a csomag adatai (megrendelő neve, webáruház neve, termék neve, fizetendő összeg, vonalkód) közül legalább kettőt tudnia kell, hogy pontosan beazonosítható legyen.

Utánvétes fizetés esetén a futárnál készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges. 

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.