Pénzvisszafizetési Garancia

 

30 napos pénzvisszafizetési garanciaGratulálunk a megvásárolt termékekhez! Minden bizonnyal bele fog szeretni! Amennyiben mégsem elégedett a megvásárolt ékszerekkel és úgy határoz, hogy azt vissza küldi a megvásárolt termékekre a csomag átvételétől számított 30 napos visszaküldési garanciát biztosítunk.

Ha több mint egy terméket vásárolt, csak azt küldje vissza, amivel nem elégedett. Ez nem érvényes azon termékekre melyeket szettben rendelt (akkor a teljes szettet vissza kell küldenie) vagy arra az árura, amelyet ajándékba adtunk (ebben az esetben a megrendelt terméket és az ajándékot is vissza kell küldenie).

Fontos, hogy a terméket eredeti állapotában küldje vissza. Amennyiben az ékszeréhez tanúsítvány kártyát kapott és cserét vagy visszafizetést szeretne, akkor kérjük küldje vissza a tanúsítvány kártyát is. Enélkül a pénz visszafizetést és a cserét nem áll módunkban teljesíteni. A fülbevalója egy átlátszó zacskóban van. A zacskót matricával zártuk le, visszaküldés esetén, ezt a matricát ne távolítsa el, mert ekkor higiéniai okokból a fülbevalót nem tudjuk kicserélni.

A termék vételárának visszatérítése az Ön által választott módon 14 napon belül történik. A termékek visszaküldési költsége az ügyfelet terheli. Kérjük vegye figyelembe, hogy az Utánvéttel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. További információért hívja  a 1 435 99 59 ügyfélszolgálati telefonszámot hétköznap 9.00 és 17.00 óra között. 

 

Amennyiben kérdése, észrevétele lenne oldalunkkal, termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a 06 1 435 99 59-es telefonszámon hétköznap 09.00-17.00 óra között vagy emailen az ugyfelszolgalat@ekszerakcio.hu címen. Ugyanezen a telefonszámon további információkat tudhat meg ékszereinkről is. Érdeklődhet a gyűrűk méretéről, nyakláncok hosszáról, legújabb kollekcióinkról, kifutó utolsó darabos akcióinkról is. Várjuk hívását, érdeklődjön kollegáinknál!