Extra szerencse!

Ékszer Akció Blog

2023 Szerencsekövek 


Előfordul, hogy az életben nem mennek simán a dolgok, és jól jön egy kis plusz szerencse, hogy megkapjuk azt, amire vágyunk. Az emberek évszázadok óta bíznak a drágakövek és talizmánok különleges erejében, és életünkre gyakorolt befolyásoló képességükben. 

Sokan keresnek gyógyító köveket horoszkóp szerint, és drágakő ékszereket kifejezetten horoszkóp kövekkel.

 De melyik drágakő a legjobb?  

A legtöbbet feltett kérdés, hogy melyek azok a szerencse bevonzó kövek, amelyek segítségével több pénzhez juthat, erősíthetik valaki vonzalmát, szerelmét, vagy általánosságban jó hatással van a közérzetünkre, javítja a hangulatunkat.  

Összegyűjtöttük, melyik a 3 legismertebb szerencse hozó drágakő, amelyeknek különleges energiát tulajdonítanak. 
image

1. Citrin ékszerek: a Szerencséért 


A "Szerencsés kereskedők köve" néven ismert citrin nagyon hasznos a szerencsés események megteremtésében, különösen ha pénzügyekről és üzletről van szó. Színe a sárga, és csakúgy, mint a nap, energiája életre kelti a sikerhez és gazdagsághoz vezető teremtő energiákat. A citrin energiát közvetít, megfordíthatja a balszerencsét és jó szerencsét hozhat.


Ez a drágakő inspirálhat új ötleteket, olyan lehetőségeket nyithat meg, amelyekre magától nem gondolna, amelyek segítségével a pénzkeresés könnyebbé és egyszerűvé válhat.

  

Úgy tartják, hogy akinek a közelében citrin ékszer van, innovatív és okos módszereket fog kitalálni. Nagyvonalúbbnak érzi magát mások iránt is, és rájön, hogy amikor ad, akkor kap is!      


Hordjon citrin gyűrűt vagy citrin medált,  hogy könnyebben elérje céljait! Azt mondják, hogy aki citrin  fülbevalót visel, könnyebben meghallhat egy jó anyagi lehetőséget.

image

2. Peridot ékszerek: a Gazdagságért 


Jó okkal hívják a peridotot a Pénz kövének. Úgy tartják, tisztítja azokat a gondolatokat, amelyek a pénz és gazdagság megteremtéséhez szükségesek, és segít abban, hogy jó döntéseket hozzunk, amelyek nagy vagyonhoz és bőséghez vezetnek. Jó hatással lehet az akaraterőre és az életerőnkre is, ezzel segíti, hogy könnyebben elérjük a kitűzött célt.


Erősíti a magabiztosságot, és az elszántságot is. Ha régóta gyűjti a bátorságot, hogy megtegyen valamit, a peridot az Önnek való szerencsekő!


A peridot fülbevalót és a peridot gyűrűt tartják a leghatásosabbnak, mert így a saját szemével is látja a követ minden nap, ami arra emlékezteti rá,  hogy ne veszítse el a kitűzött célt, és tisztán tartsa a tudatát.


Ha szeretne gyorsabban és határozottabban közeledni a pénz és anyagi biztonság világa felé, itt az ideje, hogy megerősítse magát egy peridot ékszerrel!   

image

3. Ametiszt ékszerek: a Jobb Életért


Az egyik legnépszerűbb általános hatású szerencsehozó drágakőként ismerik. Az ametiszt harmóniát és egyensúlyt hozhat a legnehezebb élethelyzetekben is.  Ha úgy érzi, Önt gyakran éri balszerencse, itt az ideje, hogy beszerezzen bármilyen nyers vagy csiszolt ametiszt szerencsekövet.  A lila és a sötétebb árnyalatokat tartják erőteljesebb hatásúnak.


Szerepet játszhat abban, hogy nagyobb vagyonra tegyen szert, megfordíthatja az események menetét, és segítheti egy szerencsésebb időszak eljövetelét. 


Ha problémái vannak a munkahelyén, vagy az iskolában, ametiszt viselése tanulás vagy vizsga közben is segíthet, mert felerősíti a bennünk lévő mélyen gyökerező ősi tudást és problémamegoldó-képességet.        


Talizmánként, medálként vagy nyakláncként hordják leggyakrabban, de ametiszt gyűrű és ametiszt fülbevaló ékköveként is ajánlott viselni.

100% elégedettségi garancia

A drágakövek fent említett képességeit nem garantálhatjuk, abban azonban biztosak vagyunk, hogy ha az Ékszer Akció webáruházban vásárol, maximálisan elégedett lesz.  Drágaköves ékszereink kiváló minőségűek, rendkívül érték- és időt állóak.  

Logo

Gyakori kérdések

Hogyan tudok rendelni?

Weboldalunkon leadhatja a rendelését, amelyet azonnal feldolgozunk. Tegye a kosarába a kiválasztott termékeket, majd a szállítási cím megadása után véglegesítse a rendelést. A rendelésről visszaigazoló emailt vagy sms-t fog kapni. Ha nem kapott ilyen visszaigazolást, akkor a rendelése nincs véglegesítve, kérjük vegye fel a kapcsolatot a kollegáinkkal a 06 1 435 99 59-es telefonszámon hétköznap 09.00-18.00 óra között vagy írjon nekünk az alábbi email címre: ugyfelszolgalat@ekszerakcio.hu  

Hogyan tudom kicserélni az ékszert, méretprobléma miatt?

A csomag kézhezvételét követő 30 napig kérheti az ékszer cseréjét méretprobléma miatt, vagy ha meggondolta magát. Higiéniai okokból csak olyan ékszert tudunk kicserélni, amelyet még ne hordott (a gyűrű esetében a felpróbálás nem minősül viselésnek). Küldje vissza részünkre, a visszaküldő nyomtatványon jelölje meg a visszaküldés okát (nem megfelelő méret), a megjegyzéshez pedig írja le, milyen méretet szeretne. Ingyenesen kicseréljük és GLS futárszolgálattal kiküldjük a csere ékszert díjmentesen.  

Rendelhetek telefonon is?

Rendelését telefonon is leadhatja. Kollegáink szívesen segítenek méretet és ékszert választani, információval szolgálnak parfüm illatokkal és egyéb termékekkel kapcsolatosab. Várjuk a hívását a 06 1 435 99 59-es telefonszámon hétköznap 09.00-18.00 óra között vagy írjon nekünk az alábbi email címre: ugyfelszolgalat@ekszerakcio.hu  

Hogyan tudom a megrendelésem nyomon követni?

Ha érdeklődni szeretne csomagja hollétéről, kapcsolatba léphet a futárszolgálattal a +36 29 88 67 00 vagy +36 20 890 0660 telefonszámon, vagy kattintson a következő linkre: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match= és írja be a csomagkövetési számát.

Minden ékszerhez jár eredetiséget igazoló kártya?

Minden drágaköves ékszerünk tanúsító kártyával érkezik, amely igazolja a drágakő karátszámát, származási helyét és méretét. Cirkónia kristály és valódi gyöngy ékszerekhez nem lehetséges tanúsító kártyát kérni a hatóságoktól, mert hivatalból csak drága- és féldrága köveket lehet engedélyeztetni.  

Hogyan tudom kifizetni a megrendelt terméket, készpénzben vagy bankkártyával is lehetséges?

Megrendelését a rendelés leadásakor kifizetheti bankkártyával biztonságosan a SimplePay szolgáltatáson keresztül, vagy választhatja az Utánvétes fizetést is. Ebben az esetben a csomagját csak kézhez vételkor kell kifizetnie. A GLS futároknál van bankkártya terminál is, tehát fizethet bankkártyával vagy akár készpénzzel is a futárnál.  

Milyen méretű kő van az ékszerben? 

Minden ékszerünk más és más méretű követ tartalmaz. Pontosan feltüntetjük a karátszámot és az ékszer súlyát a termékodalon, ahol fotókat és sok esetben videót is talál az ékszerről. Bővebb információért keresse fel ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy e-mailben, készséggel álunk rendelkezésére.  

Lemondhatom a rendelésemet?

Rendelését indoklás nélkül lemondhatja a 06 1 435 99 59-es telefonszámon hétköznap 09.00-18.00 óra között vagy írjon nekünk az alábbi email címre: ugyfelszolgalat@ekszerakcio.hu. Sokan a lemondás helyett későbbre dőzítik a rendelést, akár 30 napos késleltetést is kérhet.  

Szeretném későbbre időzíteni a rendelésemet

Ha csomagjának szállítási dátumát nem időzíteti, akkor a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül érkezik meg az Ön részére. Ha szeretné időzíteni, válassza ki a dátumot a Kosár oldalon még a szállítási cím megadása előtt, vagy írja be a Megjegyzés rovatba, hogy mikorra kéri. Ha a megrendelés leadása után határoz úgy, hogy csomagját mégis későbbre kéri, kérjük jelezze kollegáinknak a 06 1 435 99 59-es telefonszámon hétköznap 09.00-18.00 óra között vagy írjon nekünk az alábbi email címre: ugyfelszolgalat@ekszerakcio.hu  

Emailt kaptam, hogy a csomagom úton van, a GLS-nél mégis azt írják, hogy még nem adták át a csomagot.

Termékeit a megrendelés véglegesítése után azonnal elkzedjük csomagolni, majd átadjuk a GLS futárszolgálatnak, erről email értesítést küldünk a nyomon követési adatokkal. A csomag a GLS rendszerébe csak néhány óra múlva jelenik meg. Ha az email értesítést követő napon sem látja csomagját a GLS nyomkövetési oldalán, vegye fel velünk a kapcsolatot a kérjük vegye fel a kapcsolatot a 06 1 435 99 59-es telefonszámon.  

WITCHER 3
KIEGÉSZÍTŐK

100% KASMÍR SÁLAK

Kiváló minőségű valódi kecske kasmír sálak és kiegészítők, selyem sálak széles választéka
hatalmas - 60-70% kedvezménnyel!

BATTLEFIELD 1
ARAB PARFÜMÖK

PARFÜMÖK

48 órán át tartós, ellenállhatatlan illatok.  100 ml eau de perfume női és férfi illatok -70% kedvezménnyel!

ASSASSIN’S CREED
LUXUS ÉKSZEREK

EZÜST ÉS ARANY

Többszáz drágaköves ékszer! Tanúsítvány minden drágakőhöz 🤲🏼 Biztonságos utánvétes szállítás 2 munkanapon belül.

WATCH DOGS 2
GAURA PEARLS KOLLEKCIÓ

IGAZI GYÖNGY

Letisztult elegancia, tökéletes minőség. Természetes gyöngy ékszerek a nőiessége, szépsége, és bája kihangsúlyozására!