Szerelembevonzó és szerencsekövek 2021

A szerelem és szenvedély köve

Gránát

Sokféle színben bányásszák, ékszerek drágaköveként leginkább a sötétbordó, lilás és a vibráló zöld árnyalatok a népszerűek.  Színe miatt a szerelem kövének is nevezik, sokan esküsznek rá, hogy serkenti a nők és férfiak libidóját is!


A gránát erős összefüggésben van a kreatív és a szexuális energiákkal, oldja a gátlásokat, megajándékozza egy erősebb és teljesebb intimitással és több önbizalommal. 


 Ismerje meg, hogyan hat Önre a gránát!   

image

A gránát hatása a lélekre


Sokan esküsznek rá, hogy serkenti a nők és férfiak libidóját, növeli a szerelmi vágyat. Oldja a gátlásokat, erősíti az önbizalmat, növeli a kitartó képességet, a ragaszkodást és a vitalitást.  Segíti a kapcsolatfelvételt, könnyebb az ismerkedés. 


Hasznos, ha új szerelem bevonzása a cél, vagy közelebb kerülne meglévő párjához. 


Spirituális szakértők szerint egy gránát ékszer megvédi tulajdonosát a rossz energiáktól, és távol tartja a rémálmokat.


Védelmező képessége miatt az "Utazók kövének" is nevezik.  

Gránát gyűrű -70-85%   >
image

A gránát hatása a testre


 A gránát pozitív hatása a testre régóta ismert. Azt mondják, hogy a bőrrel közvetlenül érintkezve alkalmas a fejfájás kezelésére, csillapítja a migrén tüneteit. Régóta használják a fejfájás alternatív módon való természetes megszüntetésére. 


A gránát ékszerek erősító hatása  regenerálja a testet, tisztítja a vért, serkenti az anyagcserét.


Jó hatással van a tüdőre, a szívre és a májra is. Erősíti az immunrendszert, támogatja a sejtregenerálódást. 


Csillapítja a depresszió tüneteit, a szorongást és a félelmet.*

image

A gránát története


Ősidők óta ismert szerencsekő, mélyvörös változatáról a Biblia is említést tesz. A középkori harcosok gránát darabokat raktak a pajzsukba és a kardjuk markolatába, hogy megvédje őket a sérülésektől és az ártó szellemektől.

A magyar Szent Korona 9 függőláncán (pendilia) is megtalálható a gránát.

 Jó okkal használták a nemesi és királyi családok címereiben, királyi koronában, jogarban és fejdíszekben.  

Ókori egyiptomiak szerint energiát ad a termékenységhez.
image

Gránát és ékszergyártás


Kiváló tulajdonságai miatt az arany az ékszergyártás egyik legnépszerűbb alapanyaga.  Napjainkan remek ár-érték aránya, változatos színei és tartóssága miatt az arany és ezüst ékszerek egyik legnépszerűbb drágaköve.


Rendkívül időtálló, a kemény ásványok közé tartozik, a Mohs-féle keménységi skálán 6,5-7.5. 


Sűrűsége: 3,5-4,3 g/cm³  


A gránát elnevezés a latin granum szóból ered, ami magot jelent. 


2016-ban elnyerte az "Év ásványa" címet.

Nem csak gyógyító hatásáról ismert, az egyik legszebb szemet gyönyörködtető drágakő.

100% elégedettségi garancia

A drágakövek fent említett képességeit nem garantálhatjuk, abban azonban biztosak vagyunk, hogy ha az Ékszer Akció webáruházban vásárol, maximálisan elégedett lesz.  Drágaköves ékszereink kiváló minőségűek, rendkívül érték- és időt állóak.   

*A megjelölt állításokat egyes történelmi és népi hiedelemből eredő spirituális források alapján tesszük közzé, azok nem tekinthetőek egészségre vonatkozó állításnak.

Logo

Gyakori kérdések

Hogyan tudok rendelni?

Weboldalunkon leadhatja a rendelését, amelyet azonnal feldolgozunk. Tegye a kosarába a kiválasztott termékeket, majd a szállítási cím megadása után véglegesítse a rendelést. A rendelésről visszaigazoló emailt vagy sms-t fog kapni. Ha nem kapott ilyen visszaigazolást, akkor a rendelése nincs véglegesítve, kérjük vegye fel a kapcsolatot a kollegáinkkal a 06 1 435 9959-es telefonszámon hétköznap 09.00-18.00 óra között vagy írjon nekünk az alábbi email címre: ugyfelszolgalat@ekszerakcio.hu  

Hogyan tudom kicserélni az ékszert, méretprobléma miatt?

A csomag kézhezvételét követő 30 napig kérheti az ékszer cseréjét méretprobléma miatt, vagy ha meggondolta magát. Higiéniai okokból csak olyan ékszert tudunk kicserélni, amelyet még ne hordott (a gyűrű esetében a felpróbálás nem minősül viselésnek). Küldje vissza részünkre, a visszaküldő nyomtatványon jelölje meg a visszaküldés okát (nem megfelelő méret), a megjegyzéshez pedig írja le, milyen méretet szeretne. Ingyenesen kicseréljük és GLS futárszolgálattal kiküldjük a csere ékszert díjmentesen.  

Rendelhetek telefonon is?

Rendelését telefonon is leadhatja. Kollegáink szívesen segítenek méretet és ékszert választani, információval szolgálnak parfüm illatokkal és egyéb termékekkel kapcsolatosab. Várjuk a hívását a 06 1 435 9959-es telefonszámon hétköznap 09.00-18.00 óra között vagy írjon nekünk az alábbi email címre: ugyfelszolgalat@ekszerakcio.hu  

Hogyan tudom a megrendelésem nyomon követni?

Ha érdeklődni szeretne csomagja hollétéről, kapcsolatba léphet a futárszolgálattal a +36 29 88 67 00 vagy +36 20 890 0660 telefonszámon, vagy kattintson a következő linkre: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match= és írja be a csomagkövetési számát.

Minden ékszerhez jár eredetiséget igazoló kártya?

Minden drágaköves ékszerünk tanúsító kártyával érkezik, amely igazolja a drágakő karátszámát, származási helyét és méretét. Cirkónia kristály és valódi gyöngy ékszerekhez nem lehetséges tanúsító kártyát kérni a hatóságoktól, mert hivatalból csak drága- és féldrága köveket lehet engedélyeztetni.  

Hogyan tudom kifizetni a megrendelt terméket, készpénzben vagy bankkártyával is lehetséges?

Megrendelését a rendelés leadásakor kifizetheti bankkártyával biztonságosan a SimplePay szolgáltatáson keresztül, vagy választhatja az Utánvétes fizetést is. Ebben az esetben a csomagját csak kézhez vételkor kell kifizetnie. A GLS futároknál van bankkártya terminál is, tehát fizethet bankkártyával vagy akár készpénzzel is a futárnál.  

Milyen méretű kő van az ékszerben? 

Minden ékszerünk más és más méretű követ tartalmaz. Pontosan feltüntetjük a karátszámot és az ékszer súlyát a termékodalon, ahol fotókat és sok esetben videót is talál az ékszerről. Bővebb információért keresse fel ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy e-mailben, készséggel álunk rendelkezésére.  

Lemondhatom a rendelésemet?

Rendelését indoklás nélkül lemondhatja a 06 1 435 9959-es telefonszámon hétköznap 09.00-18.00 óra között vagy írjon nekünk az alábbi email címre: ugyfelszolgalat@ekszerakcio.hu. Sokan a lemondás helyett későbbre dőzítik a rendelést, akár 30 napos késleltetést is kérhet.  

Szeretném későbbre időzíteni a rendelésemet

Ha csomagjának szállítási dátumát nem időzíteti, akkor a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül érkezik meg az Ön részére. Ha szeretné időzíteni, válassza ki a dátumot a Kosár oldalon még a szállítási cím megadása előtt, vagy írja be a Megjegyzés rovatba, hogy mikorra kéri. Ha a megrendelés leadása után határoz úgy, hogy csomagját mégis későbbre kéri, kérjük jelezze kollegáinknak a 06 1 435 9959-es telefonszámon hétköznap 09.00-18.00 óra között vagy írjon nekünk az alábbi email címre: ugyfelszolgalat@ekszerakcio.hu  

Emailt kaptam, hogy a csomagom úton van, a GLS-nél mégis azt írják, hogy még nem adták át a csomagot.

Termékeit a megrendelés véglegesítése után azonnal elkzedjük csomagolni, majd átadjuk a GLS futárszolgálatnak, erről email értesítést küldünk a nyomon követési adatokkal. A csomag a GLS rendszerébe csak néhány óra múlva jelenik meg. Ha az email értesítést követő napon sem látja csomagját a GLS nyomkövetési oldalán, vegye fel velünk a kapcsolatot a kérjük vegye fel a kapcsolatot a 06 1 435 9959-es telefonszámon.  

WITCHER 3
KIEGÉSZÍTŐK

100% KASMÍR SÁLAK

Kiváló minőségű valódi kecske kasmír sálak és kiegészítők, selyem sálak széles választéka
hatalmas - 60-70% kedvezménnyel!

BATTLEFIELD 1
ARAB PARFÜMÖK

PARFÜMÖK

48 órán át tartós, ellenállhatatlan illatok.  100 ml eau de perfume női és férfi illatok -70% kedvezménnyel!

ASSASSIN’S CREED
LUXUS ÉKSZEREK

EZÜST ÉS ARANY

Többszáz drágaköves ékszer! Tanúsítvány minden drágakőhöz 🤲🏼 Biztonságos utánvétes szállítás 2 munkanapon belül.

WATCH DOGS 2
GAURA PEARLS KOLLEKCIÓ

IGAZI GYÖNGY

Letisztult elegancia, tökéletes minőség. Természetes gyöngy ékszerek a nőiessége, szépsége, és bája kihangsúlyozására!