Ékszer Akció BLOG

Currency of Transactions
Szeretettel üdvözöljük a blog oldalunkon. Itt számos cikkel próbálunk segíteni Önnek, hogy webshopunkban olyan terméket válasszon, amely valóban elnyeri a tetszését. Nem termékleírásokat talál, hanem érdekességeket a kövekről, ékszerekről, gyakorlati tippeket a tökéletes ajándék kiválasztásához, hasonló plusz információt ahhoz, hogy megtalálja a tökéletes ékszert, ami sok-sok éven át boldogabbá teszi a mindennapjait.

Kellemes olvasgatást kíván az ekszerakcio.hu csapata!

Parfüm rendelés online: Így válasszon parfümöt a neten illatminta nélkül

Vannak olyan termékek, amelyeket nem könnyű online beszerezni. Ilyen tipikusan a parfüm rendelés. Hogyan lehet mégis jól parfümöt választani illatminta nélkül?

Smaragd: A drágakövek királya

Kevés olyan népszerű és olyan nagy múltra visszatekintő drágakövet ismerünk, mint a smaragd. Számos legendáról és érdekességről lehet hallani vele kapcsolatban.

Önnek is meg lehet a 6 végtelen kő?

Szerintünk nem nagyon találunk olyan családot, ahol valaki ne lenne rajongója a Marvel univerzumnak, és a szuperhősöknek. Bár azt hinnénk a végtelen kövek kitaláltak, de valójában sok közük van a valósághoz. Jöjjenek az izgalmas részletek:

Gyémánt: A drágakövek királynője

A gyémánt az az ékszer, amelyről mindenki hallot már valamilyen formában. A gyémánt fogalma egyenlő az előkelőséggel, kiváltságosságal és az egyediséggel. Mi mást lehet azonban tudni a gyémántról? Hogyan juthatunk hozzá?

Milyen ékszer illik az egyéniégéhez?

Első hallásra azt gondolnánk, hogy ékszert választani milyen egyszerű dolog. Pedig nem az. Számos tényezőn múlik, hogy egy ékszerrel mekkora sikert tudunk aratni. Mi az ekszerakcio.hu-nál úgy gondoljuk, hogy fontos konkrétan melyik ékszert választjuk.

Zafír: A bölcsesség köve

Amikor ikonikus kék drágakövekről van szó, a Zafír egyszerűen verhetetlen. Megkülönböztetett világszínvonalú színe és lélegzetelállító tisztasága évezredek óta szótlanul hagyja az embereket, és a gyöngyszem kétségtelenül a korszakok során rányomta bélyegét a történelemre.

Anyák napja: A legjobb ajándékötletek

Hamarosan elérkezik az év egyik legszebb ünnepe: az Anyák napja (pontosan május 2-án, most vasárnap). Ez a nap csak arról szól, hogy a lehető legboldogabbá tegyük édesanyánkat vagy gyermekeink anyukáját, hiszen oly sok mindent köszönhetünk neki.

Ametiszt: Az elme drágaköve

Az ametiszt az egyik legérdekesebb drágakő, sok szempontból eltér a többi jól ismert társától. A története legalább olyan impozáns, mint maga a drágakő megjelenése. Tartson velünk és mindent meg fog tudni az ametisztről, amit csak tudni érdemes!

Ásványok színek szerint: az Ékszerakció kedvenc drágakövei

A legtöbb hölgy tisztában van vele, hogy milyen ékszereket kedvel, legyen szó akár színről, akár fazonról. Akadnak olyanok is akik, viszont szeretnék kicsit színesebbé tenni kollekciójukat és kimondottan más típusú ékszerek után keresgélnek.

Rubin: A drágakövek drágaköve

A rubin talán a legikonikusabb drágakő a világon, amelyet feltűnő vöröses színének köszönhet. Bányászata több mint 2500 évre vezethető vissza. Nincs is még egy olyan drágakő, amely ennyire sugározná magából a szenvedélyt és a szeretetet.

Születési kövek: Ön ismeri?

Hogyha valaki hordja a születési hónapjának a kövét, akkor szerencsés egészséges és boldog lesz. Egy próbát biztosan megér, nézze meg, hogy melyik az Ön születési köve!

Gyöngy: A királynők drágaköve

Az ember és a gyöngy különös első találkozásáról rengeteg érdekes történet született, egyik érdekesebb, mint a másik. A csillogó csodás gyöngy, melyből mesés gyöngy ékszereket készítenek ősidők óta, méltán nevezhető a királynők drágakövének.

Tanzanit, a legfiatalabb drágakő

A tanzanit a zoizit ásványcsalád ibolyakék színű drágaköve, amely kizárólag Tanzániában található meg. Jelenleg úgy tartják, hogy a tanzanit legalább 1000-szer ritkább, mint a gyémánt.

Miért vegyünk ékszert ajándékba?

Ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor amikor valamilyen ünnep közeledik 10-ből 8-9-szer gondban vagyunk azzal, hogy vajon mit is vegyünk ajándékba. Most mutatunk 5 jó indokot, hogy miért vegyünk ékszert ajándékba.

Ékszer Akció -
Ékszer kollekció 2021

Válogasson több, mint 2.000 termékünk közül!

IRÁNY A WEBSHOP

Házhoz szállítás 2 nap alatt, 
30 napos pénzvisszafizetési garancia