Image

Ékszer Akció Blog

Szeretettel üdvözöljük a blog oldalunkon! Hozzon egy csésze friss, illatos kávét, és szánjon egy kis időt most önmagára is. Merüljön el a sok, érdekes és hasznos információ nyújtotta élményben! Érdekes cikkek következnek drágakövekről, ékszerekről, gyakorlati tippek a jó ajándék kiválasztásához, vagy ha saját részre szeretne vásárolni, adunk egy kis plusz segítséget, hogy olyan ékszert válasszon, ami sok-sok éven át boldogabbá teszi a mindennapjait.

Kellemes olvasgatást kívánunk!

Az ekszerakcio.hu csapata

Tanzanit, a legfiatalabb drágakő

A tanzanit a zoizit ásványcsalád ibolyakék színű drágaköve, amely kizárólag Tanzániában található meg. Jelenleg úgy tartják, hogy a tanzanit legalább 1000-szer ritkább, mint a gyémánt.

Smaragd: A drágakövek királya

Kevés olyan népszerű és olyan nagy múltra visszatekintő drágakövet ismerünk, mint a smaragd. Számos legendáról és érdekességről lehet hallani vele kapcsolatban.

A nagy órateszt: Kvarc vagy mechanikus óra?

Sokan bizonytalanok, amikor az órák szerkezetéről van szó, mert nem rendelkeznek kellő információval a működésükről, előnyeikről és hátrányaikról, így nem tudnak megfelelő döntést hozni, hogy melyik a nekik való karóra.

Gyémánt: A drágakövek királynője

A gyémánt az az ékszer, amelyről mindenki hallot már valamilyen formában. A gyémánt fogalma egyenlő az előkelőséggel, kiváltságosságal és az egyediséggel. Mi mást lehet azonban tudni a gyémántról? Hogyan juthatunk hozzá?

Gyöngy: A királynők drágaköve

Az ember és a gyöngy különös első találkozásáról rengeteg érdekes történet született, egyik érdekesebb, mint a másik. A csillogó csodás gyöngy, melyből mesés gyöngy ékszereket készítenek ősidők óta, méltán nevezhető a királynők drágakövének.

Parfüm rendelés online: Így válasszon parfümöt a neten illatminta nélkül

Vannak olyan termékek, amelyeket nem könnyű online beszerezni. Ilyen tipikusan a parfüm rendelés. Hogyan lehet mégis jól parfümöt választani illatminta nélkül?

Ametiszt: Az elme drágaköve

Az ametiszt az egyik legérdekesebb drágakő, sok szempontból eltér a többi jól ismert társától. A története legalább olyan impozáns, mint maga a drágakő megjelenése. Tartson velünk és mindent meg fog tudni az ametisztről, amit csak tudni érdemes!

Anyák napja: A legjobb ajándékötletek

Az év egyik legszebb ünnepe, az Anyák napja 2023-ban május 7-re, vasárnapra esik. Ez a nap csak arról szól, hogy a lehető legboldogabbá tegyük édesanyánkat vagy gyermekeink anyukáját, hiszen oly sok mindent köszönhetünk neki.

Szerencsekövek csillagjegyek szerint

A drágaköveknek és talizmánoknak évszázadok óta különleges erőt tulajdonítanak. Úgy tartják, hogy ha a személyre szabott drágakövét testéhez közel hordja, akár nyers formában vagy ékszerbe foglalva, segítségével több pénzhez juthat, szerencsésebb lesz az élete, új szerelmet, új munkahelyet fog bevonzani.

Horoszkóp és szerencsekövek | Ametiszt

Horoszkóp köves ékszerek, szerencsekövek csillagjegyek szerint, drágakövek, ásványok. Az ametiszt hatása, története, spirituális jelentősége, minden, amit tudni érdemes, szerencsekövek horoszkóp szerint.

Horoszkóp és szerencsekövek 2023 | Gránát

Horoszkóp köves ékszerek, szerencsekövek csillagjegyek szerint, drágakövek, ásványok. A gránát hatása, története, spirituális jelentősége, minden, amit tudni érdemes, szerencsekövek horoszkóp szerint.

Szerencsekövek 2023 | Ametisz, Citrin, Peridot

Horoszkóp köves ékszerek, szerencsekövek csillagjegyek szerint, drágakövek, ásványok. 2021 szerencsekövei, citrin, ametiszt, peridot története, spirituális jelentősége, minden, amit tudni érdemes, szerencsekövek horoszkóp szerint.

Ékszer Akció -
Ékszer kollekció 2023

Válogasson több, mint 4.000 termékünk közül!

IRÁNY A WEBSHOP

Házhoz szállítás 2 nap alatt, 
30 napos pénzvisszafizetési garancia