Anyák napja: A legjobb ajándékötletek

Currency of Transactions
Hamarosan elérkezik az év egyik legszebb ünnepe: az Anyák napja (pontosan május 2-án, most vasárnap). Ez a nap csak arról szól, hogy a lehető legboldogabbá tegyük édesanyánkat vagy gyermekeink anyukáját, hiszen oly sok mindent köszönhetünk neki. És ilyenkor adódik a kérdés: "Adódik a kérdés: Hogyan lehet meghálálni azt a sok jót, energiát, szeretetet és figyelmet, amit egy édesanya adott és ad nap mint nap?" Tartson velünk és a lehető legjobb ötletekkel lesz gazdagabb!

WHY CHOOSE OUR BEER

Rhea az istenek anyja

Az ókori Görögországban tavaszi ünnepségeket tartottak Rheának, az istenek anyjának, és vele együtt megemlékeztek az Édesanyákról is.

Ausztrália és a szegfű

Az egyik legérdekesebb szokás Ausztráliában terjedt el: ezen a napon mindenki szegfűt visel a ruháján, vagy a hajában. A színes virág a még élő édesanyát jelképezi, a fehérrel pedig az elhunyt szülő előtt róják le tiszteletüket. Emellett nem csak az édesanyákat, de a nagymamákat is kitüntetett figyelem övezi ezen a napon.

Egész évben ünneplik

A világon először az évben Norvégiában van Anyák napja, február második vasárnapján. A sort pedig Panama zárja december 8-án. Mi május első vasárnapján ünnepeljük.

Anyák napja: TOP 5 ajándékötlet

Anyák napja: A jól bevált ajándékok

Lassan idén is elérkezik az év egyik legbensőségesebb ünnepe az Anyák napja (pontosan május 2-án). Ez a nap csak arról szól, hogy a lehető legboldogabbá tegyük azt a személyt, akinek az életünket köszönhetjük, akiből csak egy van. És ilyenkor adódik a kérdés: "Mit vegyek Anyák napjára?" Tartson velünk és a lehető legjobb ötletekkel lesz gazdagabb!
The best benefits

Akadnak a már jól bevált, tradícionális ajándékok, amelyekkel biztosan nem hibázhatunk. Íme, a 3 kalsszikus ajándéköltet:

Image Product

A virágok
Virágot az év bármely napján ajándékozhatunk. Névnapra, nők napjára, stb. Anyák napjára ugyanúgy kedves ajándék.

Csokoládé / Bonbon
Ha Édesanyánk szereti, akkor garantált, hogy a csoki nem lesz a hosszú életű.

Énekelni
Gyermekként rendkívül aranyos, hogy elénekeljük a "Mama" vagy valamelyik másik hasonló dalt. Felnőttként is lehet kedves meglepetés.

Anyák napja: TOP 5 ajándékötlet

Az egyedi Anyák napi ajándékok

Az igazi ajádék olyan, amely őszinte mosolyt csal édesanyánk arcára. Ez a legfontosabb. Az előzőleg felsorolt ajándékok is megfelelnek ennek a kritáriumnak, viszont...

mi úgy véljük, hogy Anyák napjára olyan ajándékkal lepjük meg Édesanyánkat, ami tartós, és maradandó. De nem csak a irogatunk össze-vissza, mutatunk is pár konkrét ajándékötletet:
Pénztárcabarát különleges ékszerek
Anyák napjára választhat gyönyörű szép különleges ékszereket!
Kedvezményes Drágaköves Fülbevalók
Válasszon a különböző drágakövekkel díszített fülbevalóink közül Édesanyja számára!
Szuperakciós EDT Parfümök
Hogyha nem ékszert szeretne Édesanyjának ajándékozni, akkor válasszon mondjuk egy parfümöt!
Divatos Tavaszi sálak fantaszikus áron
És végül, de nem utolsó sorban a különböző tavaszi sáljaink egyikével is meglepheti szeretett Édesanyját.

Anyák napja: TOP 5 ajándékötlet

Anyák napja: Ami igazán fontos

Currency of Transactions
Nem csak az ajándék a fontos, hanem hogy milyen szívvel adjuk! Nem kell túlzásokba esni, ahogy az élet számos területén itt is az aranyközépútra érdemes törekedni. Nem szükséges az egész ékszer készletet felvásárolni ahhoz, hogy Édesanyánk megbecsülve és szeretve érezze magát.

Mindazonáltal a jól megválasztott ajándék elengedhetetlen. Gondolja végig, hogy melyik ajándék a legmegfelelőbb és személyre szabott, például milyen színeket szeret a megajándékozni kívánt személy. 

Válogasson kedvére Anyukája számára!

Boldog
Anyák napját!

Találja meg az ideális ajándékot Édesanyja számára az ekszerakcio.hu oldalon!

IRÁNY A BOLT!

TRUSTED CHECKOUT

100% elégedettségi garancia

A drágakövek fent említett képességeit nem garantálhatjuk, abban azonban biztosak vagyunk, hogy ha az Ékszer Akció webáruházban vásárol, maximálisan elégedett lesz.  Drágaköves ékszereink kiváló minőségűek, rendkívül érték- és időt állóak.   

*A megjelölt állításokat egyes történelmi és népi hiedelemből eredő spirituális források alapján tesszük közzé, azok nem tekinthetőek egészségre vonatkozó állításnak.

Logo

Gyakori kérdések

Hogyan tudok rendelni?

Weboldalunkon leadhatja a rendelését, amelyet azonnal feldolgozunk. Tegye a kosarába a kiválasztott termékeket, majd a szállítási cím megadása után véglegesítse a rendelést. A rendelésről visszaigazoló emailt vagy sms-t fog kapni. Ha nem kapott ilyen visszaigazolást, akkor a rendelése nincs véglegesítve, kérjük vegye fel a kapcsolatot a kollegáinkkal a 06 1 435 9959-es telefonszámon hétköznap 09.00-18.00 óra között vagy írjon nekünk az alábbi email címre: ugyfelszolgalat@ekszerakcio.hu  

Hogyan tudom kicserélni az ékszert, méretprobléma miatt?

A csomag kézhezvételét követő 30 napig kérheti az ékszer cseréjét méretprobléma miatt, vagy ha meggondolta magát. Higiéniai okokból csak olyan ékszert tudunk kicserélni, amelyet még ne hordott (a gyűrű esetében a felpróbálás nem minősül viselésnek). Küldje vissza részünkre, a visszaküldő nyomtatványon jelölje meg a visszaküldés okát (nem megfelelő méret), a megjegyzéshez pedig írja le, milyen méretet szeretne. Ingyenesen kicseréljük és GLS futárszolgálattal kiküldjük a csere ékszert díjmentesen.  

Rendelhetek telefonon is?

Rendelését telefonon is leadhatja. Kollegáink szívesen segítenek méretet és ékszert választani, információval szolgálnak parfüm illatokkal és egyéb termékekkel kapcsolatosab. Várjuk a hívását a 06 1 435 9959-es telefonszámon hétköznap 09.00-18.00 óra között vagy írjon nekünk az alábbi email címre: ugyfelszolgalat@ekszerakcio.hu  

Hogyan tudom a megrendelésem nyomon követni?

Ha érdeklődni szeretne csomagja hollétéről, kapcsolatba léphet a futárszolgálattal a +36 29 88 67 00 vagy +36 20 890 0660 telefonszámon, vagy kattintson a következő linkre: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match= és írja be a csomagkövetési számát.

Minden ékszerhez jár eredetiséget igazoló kártya?

Minden drágaköves ékszerünk tanúsító kártyával érkezik, amely igazolja a drágakő karátszámát, származási helyét és méretét. Cirkónia kristály és valódi gyöngy ékszerekhez nem lehetséges tanúsító kártyát kérni a hatóságoktól, mert hivatalból csak drága- és féldrága köveket lehet engedélyeztetni.  

Hogyan tudom kifizetni a megrendelt terméket, készpénzben vagy bankkártyával is lehetséges?

Megrendelését a rendelés leadásakor kifizetheti bankkártyával biztonságosan a SimplePay szolgáltatáson keresztül, vagy választhatja az Utánvétes fizetést is. Ebben az esetben a csomagját csak kézhez vételkor kell kifizetnie. A GLS futároknál van bankkártya terminál is, tehát fizethet bankkártyával vagy akár készpénzzel is a futárnál.  

Milyen méretű kő van az ékszerben? 

Minden ékszerünk más és más méretű követ tartalmaz. Pontosan feltüntetjük a karátszámot és az ékszer súlyát a termékodalon, ahol fotókat és sok esetben videót is talál az ékszerről. Bővebb információért keresse fel ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy e-mailben, készséggel álunk rendelkezésére.  

Lemondhatom a rendelésemet?

Rendelését indoklás nélkül lemondhatja a 06 1 435 9959-es telefonszámon hétköznap 09.00-18.00 óra között vagy írjon nekünk az alábbi email címre: ugyfelszolgalat@ekszerakcio.hu. Sokan a lemondás helyett későbbre dőzítik a rendelést, akár 30 napos késleltetést is kérhet.  

Szeretném későbbre időzíteni a rendelésemet

Ha csomagjának szállítási dátumát nem időzíteti, akkor a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül érkezik meg az Ön részére. Ha szeretné időzíteni, válassza ki a dátumot a Kosár oldalon még a szállítási cím megadása előtt, vagy írja be a Megjegyzés rovatba, hogy mikorra kéri. Ha a megrendelés leadása után határoz úgy, hogy csomagját mégis későbbre kéri, kérjük jelezze kollegáinknak a 06 1 435 9959-es telefonszámon hétköznap 09.00-18.00 óra között vagy írjon nekünk az alábbi email címre: ugyfelszolgalat@ekszerakcio.hu  

Emailt kaptam, hogy a csomagom úton van, a GLS-nél mégis azt írják, hogy még nem adták át a csomagot.

Termékeit a megrendelés véglegesítése után azonnal elkzedjük csomagolni, majd átadjuk a GLS futárszolgálatnak, erről email értesítést küldünk a nyomon követési adatokkal. A csomag a GLS rendszerébe csak néhány óra múlva jelenik meg. Ha az email értesítést követő napon sem látja csomagját a GLS nyomkövetési oldalán, vegye fel velünk a kapcsolatot a kérjük vegye fel a kapcsolatot a 06 1 435 9959-es telefonszámon.  

WITCHER 3
KIEGÉSZÍTŐK

100% KASMÍR SÁLAK

Kiváló minőségű valódi kecske kasmír sálak és kiegészítők, selyem sálak széles választéka
hatalmas - 60-70% kedvezménnyel!

BATTLEFIELD 1
ARAB PARFÜMÖK

PARFÜMÖK

48 órán át tartós, ellenállhatatlan illatok.  100 ml eau de perfume női és férfi illatok -70% kedvezménnyel!

ASSASSIN’S CREED
LUXUS ÉKSZEREK

EZÜST ÉS ARANY

Többszáz drágaköves ékszer! Tanúsítvány minden drágakőhöz 🤲🏼 Biztonságos utánvétes szállítás 2 munkanapon belül.

WATCH DOGS 2
GAURA PEARLS KOLLEKCIÓ

IGAZI GYÖNGY

Letisztult elegancia, tökéletes minőség. Természetes gyöngy ékszerek a nőiessége, szépsége, és bája kihangsúlyozására!