Milyen alkalomra?

Születésnapra

Egy szülinap az év egyik legjobb napja. Nincs szebb ajándék annál, mint örömet okozni szeretteinknek. Az Ajándékkártya tökéletes választás, és a mosoly Garantált!

Névnapra

A névnapokkal szinte mindenki bajban van. Túl általános, a virág és a csoki snassz... Aggodalomra semmi ok! Két nap alatt kezében az  Ajándékkártya, a megajándékozott személy szabadon felhasználhatja sok ezer termékre, így A SIKER is garantált! 

Ünnepi alkalmakra

Az ajándékkártya minden ünnepre jó választás. Húsvét, Karácsony, Hannuka...  Bármilyen korosztályról is van szó, mindenki örömét leli benne, hisz sok ezer termékre felhasználható.

Ballagásra

Miből lesz a cserebogár? Milyen gyorsan megnőtt ez a gyerek! És milyen nehéz kitalálni, minek is örülne.... Ha még nem tudja, mit adjon unokájának, segítünk. Az ajándékkártya kiváló választás! Bármire felhasználható és akár több Termékre is beváltható! Weboldalunkon minden korosztály megtalálja a magának való tökéletes terméket!

Esküvőre

Nem könnyű kitalálni, minek örülne az ifjú pár, hisz már mindenük megvan.... vagy mégsem? Weboldalunkon csodás ékszerek mellet konyhai és otthoni termékek, kiegészítők is bővítik a kínálatot. Az ajándékkártya pedig ezekre is beváltható! 

Évfordulóra

"Mindjárt itt az évforduló és még mindig nem tudom mit vegyek..." Előzze meg a nehéz helyzeteket, válassza az ajándékkártyát!  A kártya impozáns megjelenése már önmagában mosolyt csal az arcokra, ráadásul több ezer termékre beváltható.
Tekinste meg alábbi videónkat az ajándékkártya használatáról

Örömteli pillanatok karnyújtásnyira

Az ajándékkártya kitűnő választás, mert:

Bármilyen termékre felhasználható

Felhasználható ékszerekre, parfümökre, konyhai termékekre és a webshopban megtalálható minden termékre.

Bárhonnan kényelmesen beváltható

A világon bárhol is legyen, weboldalunk mindenhonnan elérhető.

Akciós termékekre is felhasználható

Akciós termékekre is beváltható, így még több értéket jelent az ajándék.

A tökéletes ajándék

A lehetőségeknek mostantól csak a képzelet szab határt! Ajándékozzon utalványt, amivel biztosan eléri a célját. 

Gyakori kérdések

Mi az ajándékkártya?

Az ajándékkártya az Áfa törvény 259.§ 24/A pontja értelmében többcélú utalványnak minősül. Az utalvány olyan eszköz, amelyet termékértékesítés, illetve szolgáltatásnyújtás ellenértékeként, illetve részellenértékeként kerül elfogadásra és a webáruházban felhasználható. 

Hogyan kapom meg az ajándékkártyát?

Az ajándékkártyát futárszolgálattal kézbesítjük a rendeléskor megadott címre, 2-3 munkanapon belül. Rendelheti saját címére, vagy annak a személynek a címére, akit meg szeretne ajándékozni. 

Az ajándékkártya megvásárlása vagy használata feljogosít árengedményre vagy más jellegű kedvezményre?

Az ajándékkártya a rajta szereplő egyenleg erejéig vásárlásra használható fel, más árengedményre, kedvezményre nem jogosít. Az ajándékkártyára feltöltött összeg nem kamatozik. 

Rendelhetek telefonon is?

Rendelését telefonon is leadhatja a 06 1 435 9959-es telefonszámon hétköznap 09.00-18.00 óra között vagy írjon nekünk az alábbi email címre: ugyfelszolgalat@ekszerakcio.hu  

Mely termékre váltható be az ajándékkártya?

A webshopon található összes termékre felhasználható a kártyán szereplő összeg. Beváltható ékszerre, parfümre, konyhai eszközre, kiegészítőkre, karórákra, stb.

Bárki felhasználhatja az ajándékkártyát?

Igen. Mivel név nem szerepel a kártyán, így nem csak a tulajdonos használhatja, hanem tetszés szerint másra is átruházható. Kérjük őrizze jól az ajándékkártya kódját.

Mi történik, ha nem vásárolom le a kártyán szereplő teljes összeget?

A plasztik kártyán maradó összeg felhasználható addig, amíg az ajándékkártya érvényessége le nem jár.

Hogyan fizethetem ki az ajándékkártyát?

Az ajándékkártya normál terméknek minősül. A rendelés leadásakor fizethet bankkártyával, vagy választhat utánvétes kézbesítést. A futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is fizethet. 

Hogyan váltható be az ajándékkártya?

Az ajándékkártyát a www.ekszerakcio.hu weboldalon lehet beváltani. Tegye a kosarába a kiválasztott terméket/termékeket. Írja be a plasztik kártyán lévő kódot a szállítási cím megadásakor  az "Ajándékkártya vagy kedvezménykódja" négyzetbe, majd kattintson a KÓD ÉRVÉNYESÍTÉSE gombra.  

Mi történik ha elveszítem az ajándékkártyát?

Az ajándékkártya elvesztése ill. érvényességének lejárta nem kötelezi az értékesítőt a feltöltött összeg teljes vagy részleges visszafizetésére. Ellenben ha felveszi a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, kollegáink segíteni fognak, hogy ellenőrizzék az ajándékkártya valódiságát, és megoldást találjanak a problémára.